Időpont foglalás: +36 30 56 66 360 info@infrashape-debrecen.hu

Kollagén


– 2 darab 30 W-os LED lámpa

– Hullámhossz – 620 nm (nanométer)

– Lehetőség az edzés közben történi automatikus ki-, illetve bekapcsoláshoz.

A külső környezeti hatások és az öregedéssel együtt járó természetes folyamatok idővel jelentősen csökkentik a szervezet kollagén termelő képességét, így ahogy idősödünk bőrünk is egy re ráncosabbá válik.
Kezelés során a hidratáció növekszik, ami segíti a bőr nedvességtartalmának visszanyerésé. Ezen pozitív folyamatoknak köszönhetően felerősödik a sejt aktivitás, a természetes regenerálódás, és a bőr megújul. Bőr feszesitő hatása van, valamint stimulálja az oxigén felhasználást és a bőr méregtelenítését. A bőr nedvességfelszívó és nedveségmegkötő képessége javulni fog. Ennek eredményeképpen a bőr láthatóan regenerálódik, megfiatalodik.
A kollagén terápia tökéletes megoldás a bőr megfiatalításához. Független kutatások bizonyítják, hogy a bőr bizonyos sejtjei késztethetők kollagén, elasztin és bizonyos enzimek termelésére, ha a látható fény 620 nm -es hullámhosszú tartományával sugározzuk be a kívánt bőrfelületet. Az eredmény 6-8 hét után látszik.
A kötőszövet egész testünket behálózza. A bőr a csont porc vázfehérjéje, a kötő és a tartószövet legfontosabb alkotórésze. A kollagén a bőr kötőszövetének 70%át alkotja.

Bérlet áraink